Fibernet

Find og sammenlign priser på bredbånd gennem fibernet. Du kan mange steder få internet via fibernet. Fibernet er gravet ned i jorden i det meste af Danmark og giver en lynhurtig internetforbindelse.

Følgende selskaber udbyder Fibernet:

Hiper siger selv, at de leverer Danmarks bedste bredbånd til markedets laveste priser. Som forbruger får man en hastighed på op til 1000 mbit. Uanset hvilken forbindelse der kan installeres i husstanden, skruer Hiper hastigheden op til det maksimale, uden ekstra omkostning.
Fibernet hos Hiper
Stofa dækker 76 % af de syd- og sønderjyske husstande med FiberBredbånd, og er ved at få udvidet fibernettet til at dække flere og flere hjem. Der er ligeledes udvalgte områder i det øvrige Jylland og Fyn, hvor Stofa også kan tilbyde Fiberbredbånd.

Fibernet hos Stofa

Med fibernet bliver du koblet til internettet på en måde, som både er hurtig og fremtidssikret.Fibernet består af lyslederkabler, der sender data i form af lyssignaler. Fibernet står for fiberoptisk netværk, der er et netværk af lyslederkabler under jorden. Med internet over fiber får du den hurtigste forbindelse, da den er hurtigere end internet over almindelig dsl og kobberkabler samt mobil net.

De fleste har ikke et eksisterende fiberstik derhjemme. Derfor skal der en tekniker forbi og etablere fiberforbindelsen hjemme hos dig.